http://energodata.si/

Poslovne rešitve

Icon

Programska oprema ReadID
EDPodpis
Brezpapirno e-poslovanje

Sistemske rešitve

Icon

Strežniške rešitve
Namizne rešitve
Rešitve tiskanja
Varnost in zaščita

Servisni telefon

Icon

02 300 43 60. Telefon za pomoč našim strankam in partnerjem.


·
READ ID
· Ed-Podpis
· Zajem dokumentov in podatkov
· Brezpapirno e-poslovanje

ED Read ID je programsko orodje za avtomatiziran zajem podatkov vseh osebnih dokumentov v vsakem poslovnem procesu. ED READ ID brez posredovanja uporabnika skenira dokument, ugotovil tip dokumenta, (Osebna izkaznica, Poni list, Vozniška ), prebere podatkovna polja in jih posreduje za obdelavo v vaših obstoječih aplikacijah.

Prednosti:
Avtomatiziran zajem podatkov.
Brez ročnega vnosa.
Zmanjšuje človeške napake,
Poveča učinkovitost
Zelo zanesljiva bralna tehnologija DESKO (Penta scanner, Icon scanner), je osnova za natančen proces zajemanja podatkov iz vizualnega dela dokumenta (VIZ – Visual inspection zone). Programske knjižnice (SDK) omogočajo hitro in enostavno implementacjo v vaše obstoječe aplikativno programsko okolje.
ED READ ID je enostavno , hitro in zanesljivo orodje, ki omogoča zajem vseh potrebnih podatkov iz vsakega osebnega dokumenta v panogah kot so finance (bančništvo, zavarovalništvo), turizem (hoteli, igre na srečo, najem avtomobilov), zdravstveno varstvo (zavodi, bolnišnice, klinike)...
Z uporabo rešitve ED READ ID se izognemo fotokopijam osebnih dokumentov, ročnemu vnašanju osebnih podatkov, posledično zmanjšamo stroške ročne obdelave in napakam ki nastajajo pri ročnem vnašanju podatkov v računalniški sistem.
Programska oprema:
API: Windows 7, 8/8.1, 10 23 bit ali 64 bit knjižnice in primeri za C/C+++, Java in .Net
Licenca in podpora: Enoletna licenca na delovno mesto z možnostjo podaljšanja

Strojna oprema:
DESKO skenerji: DESKO Penta scanner ali DESKO Icon scanner